partying SINCE 1994

Bruiloften

Bruiloften

ME Productions is gespecialiseerd en de nummer 1 in het Zuiden voor verhuur en organisatie van bruiloft/wedding decoratie.

Bruiloft / Ibiza Style Wedding / Toscaanse bruiloft

Trouwen? Dat doe je in principe maar één keer. Gelukkig maar en daarom zijn wij zo vrij aan te nemen dat u geen ervaring hebt met het organiseren van een bruiloft. ME Productions is de specialist op gebied van bruiloften/weddings. Ook in een buitenlandse sfeer, bijvoorbeeld een Toscaanse bruiloft of de Ibiza Style Wedding.

Wij kunnen u ondersteunen bij het uitzoeken van een geschikte locatie. Wij komen immers op veel adressen omdat wij hier al gewerkt en gestyled hebben. Wij hebben dus een goede indruk van de situatie ter plekke. Wij bekijken graag met u of de locatie past bij uw wensen.

Bruiloft Weddingplanner

Het team van ME Productions kan uw bruiloft/wedding van A tot Z uit handen nemen en legt alles vast in een duidelijk, fraai, draaiboek. Zo bent u steeds op de hoogte van het verloop van uw mooiste dag. Onze weddingplanner is bij elk (voorbereidend) gesprek aanwezig en ontbreekt uiteraard ook op uw trouwdag niet!
Wij kunnen op elke locatie uw bruiloft organiseren. Bijvoorbeeld met een stretchtent, in uw tuin, weiland of zelfs in het bos. Wij werken ook met diverse cateraars, fotografen, video- en drones-bedrijven samen.

Bruiloft / Wedding ceremonie / feestavond

Belangrijk : het aankleden/decoreren van de kerk, uw bruidswagen, uw trouwceremonie, uw feestmiddag en uw feestavond, georganiseerd door een professioneel team. Alles in één hand en daardoor bieden wij u een schitterende en unieke dag zonder zorgen!

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en onze vier bedrijfspanden.

Bruiloften

Geen foto's gevonden

Andere diensten

Ibiza style bruiloft

Lees meer

Toscaanse bruiloft

Lees meer