partying SINCE 1994

Event styling

Event styling

ME Productions is de organisatie en bedrijf waar creativiteit, passie en originaliteit centraal staan. ME Productions Eventstyling is een innovatief, jong en professioneel bedrijf, waar service en kwaliteit op de eerste plaats staan.

Eventstyling bedrijfsevenementen / personeelsfeesten

Wij verhuren sfeer voor elk type evenement. Voor de creatieve styling van kleine of grote zakelijke– of publieksevenementen, congressen, diners, gala’s, productpresentaties, bruiloften, personeelsfeesten, maar ook uw tuinfeest. Wij denken met u mee en zullen u op een professionele wijze adviseren. Laat u verrassen over de mogelijkheden op de door u gekozen locatie.

Eventstyling organisatie

U wenst dat ME Productions een event voor u organiseert. Dat klanten, zakenrelaties, collega’s en vrienden bij binnenkomst een “wauw” effect beleven en zich direct welkom voelen. Dan is het vanzelfsprekend dat men de juiste sfeer proeft, en dat alles tot in de kleine details klopt.

Eventstyling Bloemdecoratie

Daarom verzorgen wij de gehele styling van uw event, van bloemdecoratie tot tafeldecoratie. Wij verzorgen ook de groenstyling tot event– en thema decoratie. Plaatsen mooi meubilair en nemen u de complete inrichting / styling uit handen. Zodat u zich geheel kunt richten op uw gasten!

Laat u inspireren en uiteraard bent u steeds van harte welkom in onze showroom en onze vier bedrijfspanden. Een heerlijke kop koffie staat altijd klaar.

Event styling

Geen foto's gevonden

Andere diensten

Event lounge

Lees meer

Tenten

Lees meer