Over ons

ME Productions uw Event Supplier 

ME Productions is gespecialiseerd in de verhuur en organisatie van events equipement, waar creativiteit, passie en originaliteit van groot belang is. Het begon allemaal in 1994 met Music Express, DJ allround met verhuur van licht en geluidsinstallaties. 

In 2004 hebben wij een grote stap gezet met de aankoop van ons eerste bedrijfspand. In dit pand is ons kantoor gevestigd en biedt het ruimte voor een werk- en opslagplaats. In 2008 kozen wij ervoor ons werkgebied uit te breiden van Music Express naar ME Productions. Een nieuw (tweede) bedrijfspand moest dienen voor verhuur en opslagplaats van decoratie. Deze tak van ons bedrijf hebben wij al heel snel uitgebreid en samen met ons geweldige team moesten we al snel een derde bedrijfspand erbij betrekken. Het volume van ons equipement werd immers steeds groter. 

ME Productions heeft door de jaren heen een vast, groot, klantenbestand en een goede naam opgebouwd. Wij hebben flink uitgebreid en zijn nu de nr. 1 Event Supplier van het Zuiden. Wij zijn vooral gespecialiseerd in bruiloften/wedding ceremonies. Maar ook de organisatie van bedrijfsfeesten, gala's en VIP avonden kunt u aan ons toevertrouwen. Daarnaast zijn wij DE SPECIALIST als het gaat om de organisatie en aankleding/styling van een geslaagd tuin- of een communiefeest. Voor iedereen is de aankleding van groot belang. Het creëert een feestelijke sfeer. Voor elk budget is er iets te huren. 

Kortom laat u inspireren en uiteraard bent u altijd van harte welkom in één van onze vier bedrijfspanden.