partying SINCE 1994

Kerstdecoratie

Kerstdecoratie

Kerst is de meest sfeervolle en gezellige tijd van het jaar. ME Productions heeft alles in huis voor het decoreren, aankleden en stylen tijdens de kerstperiode. Wij gaan op locatie kijken, maken een ontwerp en een prijsindicatie voor het huren van de kerstdecoratie gedurende de gehele kerstperiode. Wij verhuren brandveilige kerstbomen in alle maten, meters lange guirlandes, schitterende warme LED verlichting, levensgrote kerstmannen, levensgrote rendieren (met- en zonder arrenslee), kerst-elfjes, sneeuwmannen , kerstkribben, levensgrote kerststallen en ga zo maar door.

Luxe Kerstbomen

Onze kerstbomen worden allemaal geleverd met kerstballen in de gewenste kleur en zijn voorzien een warme LED kerstverlichting. De kerstbomen kunnen heel luxueus gestyled worden met de mooiste en waanzinnigste kerstdecoratie. Wij staan bekend om het decoreren van Kerstbomen. Tevens werken wij buiten met echte, grote, Nordman dennenbomen van 2, 3, 6 en zelfs 11 meter hoog. Deze bomen worden met een kraan op z'n plaats gezet door ons professioneel team. Bij ME Productions is het ook mogelijk om complete settings in te richten. Denk aan een kerststal op maat, een elfenhuis of het huis van de Kerstman.

Kerst - Winter events

Het team van ME Productions decoreert in de wintermaanden : kerstmarkten, winkelcentrum kerstversiering, kerstborrels, kerstversiering in bedrijfspanden, en aprés-skifeesten, schaatsbanen. Kortom, alles voor uw kerst-en winterevenementen.

Wij geven graag advies over uw kerststyling/decoratie en verzorgen natuurlijk ook de plaatsing van diverse decoraties. Net als de aansluiting en montage van de LED verlichting. Na de kerstdagen wordt alles weer gedemonteerd, netjes schoongemaakt en opgeruimd.

Kerstdecoratie

Geen foto's gevonden

Andere diensten

No items found.