Onze diensten

Audio/Visueel

ME Productions is gespecialiseerd in de verhuur van audio – visueel equipement. Wij werken steeds met de beste en nieuwste apparatuur voor het slagen van uw bedrijfsevenement/meeting.

Bij organisatie van uw bedrijfsevenement, bruiloft of themafeest is een goed advies onmisbaar.

Lees meer

Decoratie

ME Productions is gespecialiseerd in de verhuur en organisatie van decoratie equipement. Ons verhuurassortiment is breed. Meubilair en decor kunnen we in strak wit, industrieel, funky black, en vintage leveren. Maar vergeet ook onze Gala/ Lounge/Ibiza style niet.

U kunt bij ME Productions terecht voor diverse thema’s : 1000 en 1-nacht, Hollywood, Las Vegas, Casino, tropisch Jungle, Filmstars met de echte Oscars, wel 4,5 m groot, en Bella Italia, Ook voor uw originele Kerstdecoratie en nog veel meer....

Lees meer

Bruiloft

ME Productions is gespecialiseerd en de nr. 1 in het Zuiden voor de verhuur en organisatie van bruiloft(wedding) decoratie.

Bruiloft / Ibiza Style Wedding / Toscaanse bruiloft

Het team van ME Productions kan uw bruiloft (wedding) van A tot Z uit handen nemen en alles organiseren. Hierdoor ontstaat er een mooi en overzichtelijk draaiboek. Onze weddingplanner is bij elk gesprek, en uiteraard ook op de dag van uw bruiloft, aanwezig.

Lees meer

Meubilair

ME Productions is gespecialiseerd in het verhuren van meubilair. Ons verhuurassortiment is breed en gebaseerd op topkwaliteit. ME Productions beschikt over een grote verscheidenheid aan meubilair.

Meubilair : LED Statafels / Barkrukken / Event meubilair / Lounge meubilair

Met alleen aankleding en decoratie van een ruimte of zaal bent u er natuurlijk nog niet. Uw event/feest heeft ook meubilair nodig. Denk eens aan sta-tafels, barkrukken, LED sta-tafels, stoelen, tafels, bars en loungebanken enzovoort. Maar ook door ME Productions zelf vervaardigde interieurproducten. Op dit moment is er veel vraag naar materialen met een industriële look and feel.

Lees meer

Event styling

ME Productions Eventstyling is een innovatief, jong en professioneel bedrijf, waar service en kwaliteit op de eerste plaats staan.

Eventstyling bedrijfsevenementen / personeelsfeesten

Wij verhuren sfeer voor elk type evenement. Voor de creatieve styling van kleine of grote zakelijke– of publieksevenementen, congressen, diners, gala’s, productpresentaties, bruiloften, personeelsfeesten, maar ook voor tuinfeesten. Daarom verzorgen wij de gehele styling, van bloemdecoratie tot tafeldecoratie. Wij verzorgen ook de groenstyling tot event– en thema decoratie. Wij plaatsen passend meubilair en nemen u de complete inrichting/styling uit handen.

Lees meer

Kerstdecoratie

ME Productions heeft alles in huis voor het decoreren en stylen van uw kerstdecoratie. Wij gaan op locatie kijken, maken een ontwerp en een prijsindicatie voor het huren van de kerstdecoratie gedurende de gehele Kerstperiode.

Het team van ME Productions decoreert in de wintermaanden :
- kerstmarkten
- winkelcentrum kerstversiering
- kerstborrels kerstdecoratie
- kerstversiering in bedrijfspanden
- aprés-skifeesten  
- schaatsbanen.

Kort gezegd: alles rondom Kerst-Winter evenementen.

Lees meer